MSG

msg systems România contributie la dezvoltarea antreprenoriatului in Targu Mures!

by

msg systems România este activă pe piaţa din Cluj din anul 2008, având în prezent peste 170 de angajaţi. Filiala msg systems din Tg Mureş va fi inaugurată oficial la jumătatea anului 2014.

Centrul de competenţă din Cluj dezvoltă în principal proiecte pentru piaţa germană, în mai multe domenii şi direcţii de business: dezvoltare software în mediul JAVA, testare automatizată şi dezvoltare de soft pentru piaţa financiar-bancară şi auto, dezvoltare SAP-ABAP, linia de business Automotive şi Asigurări, servicii de SAP-support.

Domeniul de activitate al filialei msg systems din Tg. Mureş este consultanţa şi integrarea soluţiilor IT. Printre serviciile oferite se numără: implementarea software-ului orientat client, realizarea de proiecte complexe parcurgând toate fazele importante de la analiză preliminară de business până la faza de release.

Ca furnizor şi consultant de soluţii IT msg systems activeză pentru clienţi de referinţă din mai multe branşe:

  • industria automotive: Audi, BMW, Daimler, VW
  • asigurări/reasigurări: Munich RE, Vienna Insurance Group, Allianz, Achmea, ING, ADAC
  • domeniul financiar-bancar: LandesBank Berlin
  • energie: E-ON

msg systems ag este a cincea cea mai mare companie de consultanţă IT şi integrarea sistemelor software IT din Germania, cu un număr de peste 4500 de angajaţi la nivel global şi o cifră de afaceri de 540 de milioane de euro în 2012 (conform Lünendonk). În 2013 concernul german a deschis filiala şi în China, pe lângă cele existente în Austria, Elveţia, Danemarca, Marea Britanie, Italia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Cehia, Brazilia, India, Korea, Filipine, Rusia, Singapore şi SUA.

Multumim!